Onze Expertise

Indes ontwikkelt producten met meerwaarde voor gebruikers. We verwezenlijken de ambities van marktpartijen en verzorgen het complete innovatietraject: van productontwikkeling tot productiemanagement en levering. We denken met u mee over uw business kansen door een gedegen analyse van uw markt te maken. Onze gestandaardiseerde aanpak (ISO 9001 en 13485) borgt de kwaliteit van ontwikkeling en levering.

Productontwikkeling in opdracht en eigen productontwikkeling

Indes is een sterke partner bij projecten met complexe eisen. We werken vaak aan innovaties waar veel stakeholders, (medische) procedures en randvoorwaarden bij elkaar komen. Wij ontwikkelen producten in opdracht van uiteenlopende partijen, van gevestigde namen tot jonge, startende ondernemingen. Naast deze custom-made producten, ontwikkelen we ook eigen producten. Zo bieden we onze Power Assist Technology® aan, welke zich al in een keur van producten heeft bewezen. Eén technologisch platform in verschillende klant- en situatiespecifieke uitvoeringen.

Lees meer over:

Succes verzekerd

De producten die wij maken hebben twee dingen gemeen: effectieve toepassing van technologie en de toegevoegde waarde voor het dagelijks leven en / of werk van de gebruikers. Door gedurende het hele ontwikkelproces deze gebruikers te betrekken, creëren we vaak duurzame marktsuccessen.

Bekijk onze productselectie en ontdek wat we voor u kunnen betekenen: